Isnin, 14 Mei 2012

INILAH DIA MANUSIA PALING BANGANG DALAM MALAYSIA...!!!!

Ermm....KANTOIII....!!!!



video





pssttt...Dah macam ORANG GILA aku nengok MAMAT nihh...!!!  :)

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum ,


    Dalam keghairahan untuk memaparkan berita yang "ada habuan dan kepentingan",jangan lupa merenung nasib yang dikau bakal lalui di akhirat kelak.Tunjangilah berita mu itu dengan akhlak dan peradaban yang telah digariskan didalam Al-Quran dan Sunnah.Berita yang belum pasti kebenarannya ,usah disebarkan kerana dibimbangi kelak akan melontarkan diri-mu ke neraka "Hawiyah" yang paling hebat seksaannya.
    Tanyalah diri sendiri,bilakah kali terakhir dikau mendampingi alim ulamak,bilakah kali terakhir dikau membaca ayat-ayat al-quran dan mengkaji maksudnya,bilakah kali terakhir dikau menghadirkan diri ke majlis ilmu? Jika masih jauh ketinggalan,hadirkanlah dirimu ke majlis ilmu dan berlapang dada utk menerima ilmu Allah Yang Maha Luas.Insya-Allah,di hujung usahamu ,akan kau temui jawapan bagi kemelut politik yg serba kucar kacir ini.

    BalasPadam
  2. dah lah awak orang umno so memeang dah biasa orang umno tak sedar diri dan suka caci orang, banyak , kroni, fithnah, scandal, sampai rakyat dah tak percaya, u ini mesti kroni umno, mesti dapat something dari diorang so just buta buta soong umno dan caci orang, next year u orang semua dah jadi sejarah hari ini....salam kepada pra sejarah.

    BalasPadam
  3. just to whoever that's reading this, we all know, who uses dirty tactics and i have notice some thing all this years, actually BN( UMNO, MCA,MIC) believes in what they say because they believe in lie's, its because when u do something too often then you yourself will start to believe in what you say, think and do....lie's, lie's, lie's and all of this act of stupidity will come to end soon and pls be a man and take the decision of next GE without causing problems to the country....

    sorry i try to give a title but nothing come's in
    UMNO : DEFINITION OF MISMANAGEMENT
    MCA : UR BUNCH OF FUNNY GUY"S TO UNDERSTAND ( JUST OPPORTUNITIES)
    MIC : THE INDIANS ARE NOT STUPID

    BalasPadam
    Balasan
    1. Your comments so flair... as common says only a liar knows other liars...They are from same spesis..
      Its noble to speak of your deed...

      Talking about acceptance to next election result without sour act is good advice. . and more wise act after the last election..

      Don't feel sorry for not able to names and tarnish these group..Its not your fault at all...just your mind ability is higher than none...

      Lastly....I glad ..there is still left over circus clown in town... to crack goon.

      Padam
  4. bukan nizar ni aje yg bodoh, Tamrin & Adam Adli pun sama gak..

    kesian Arwah Ghafar baba, tak merasa jadi TPM disebabkan penderhaka Nuar Berahim, skrg disuapnya Tamrin pulak utk tutup mulut... diberi jaga MARA, hancur lebur MARA bawah Tamrin...

    BalasPadam
  5. Nizar tu ada darah Cina. Kan dia sepupu dengan Ngeh dan Nga. Apa dia orang kata mestilah dia support.

    BalasPadam