Rabu, 27 Jun 2012

HIMPUNAN HIJAU PAS KE PUTRAJAYA SEMAKIN MERUNSINGKAN UMNO...!!!

Beberapa siri HIMPUNAN HIJAU yang telah diadakan di beberapa buah negeri BENAR BENAR telah MERUNSINGKAN UMNO... Di Negeri Melaka sendiri HIMPUNAN HIJAU KE PUTRAJAYA telah pun diadakan pada 24 Jun 2012 lalu dan telah mendapat "SAMBUTAN HANGAT" dari penyokong2 PAS.
Ternyata UMNO kini begitu RUNSING dengan siri HIMPUNAN HIJAU KE PUTRAJAYA ini .!!!......RUNSING kerana melihat PAS nampaknya sudah semakin LARI jauh dari PRINSIP dan PERJUANGAN asalnya semenjak PAS "BERKAWAN @ BERKAHWIN" dengan DAP dan PKR.... RUNSING kerana melihat PAS masih TIDAK NAMPAK permainan HALUS  DAP dan PKR yang hanya MEMPERKUDAKAN PAS...RUNSING kerana Kepimpinan TERTINGGI PAS TIDAK SEDAR bahawa  secara TIDAK LANGSUNG mereka sebenarnya sedang MENGGADAIKAN KEPENTINGAN ISLAM, MELAYU dan RAJA RAJA MELAYU  kepada DAP dan PKR hanya semata mata kerana ingin MENGEJAR JAWATAN di PUTRAJAYA dengan MENGANGKAT ANWARBERAHI sebagai PERDANA MENTERI....!!!!
Ermm...macam dah takder rumah kat sekeliling tu untuk 'tompang' bersolat..apakah kawasan rumput tu benar benar bersih ker..???...terfikir jugak manalah tahu kot2 ada najis binatang ker....!!!.ADOYAIII...!!!!
Ermm...PAS hanya MAMPU mengadakan HIMPUNAN HIJAU KE PUTRAJAYA dan seandainya mereka BERJAYA kesana, mereka sebenarnya hanya akan berada di "KAKI LIMA" PUTRAJAYA sahaja kerana yang akan BERKUASA adalah DAP dan PKR. Kalau korang tak percaya, korang nengoklar VIDEO kat bawah nih....!!!psstt...Kalau KEPIMPINAN TERTINGGI PAS tidak sedar PERMAINAN HALUS POLITIK DAP dan PKR ini...aku harap ahli ahli AKAR UMBI PAS dapat MENYEDARINYA...!!!
FIKIR FIKIRKANLAHHH....!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan