Selasa, 8 Januari 2013

PERGHHH...!!! BN PARLIMEN ALOR GAJAH KENA PUJI BEB..!!!!


 Amanat dari Ketua Menteri Melaka.

Tahniah aku ucapkan kepada Barisan Nasional Parlimen Alor Gajah yang nampaknya telah memenuhi 'PIAWAIAN' yang ditetapkan dalam kesiapsiagaan mereka bagi mengharungi PRU13 yang akan tiba tidak berapa lama lagi. Kata kata pujian yang dihamburkan oleh Ketua Menteri Melaka selaku Pengerusi Barisan Nasional Negeri Melaka semasa lawatan beliau ke Bilik Gerakan Parlimen Alor Gajah sebentar tadi telah sedikit sebanyak menaikkan lagi semangat jentera pilihanraya BN Parlimen Alor Gajah di semua peingkat. Mungkin PGayR (PKR) & PASpispus sedang mencongak congak untuk 'mencuri' kerusi dalam Parlimen Alor Gajah terutama di DUN Machap & DUN Durian Tunggal....Nasihat aku pada mereka..."BAIK KORANG LUPAKAN SAJA...DAN GIE MEN JAUH JAUH broooo!!!...". hehehehe..!!!!

Sokongan RAKYAT terhadap Barisan Nasional didalam parlimen Alor Gajah sudah semakin MANTAP kerana bagi aku kesemua ADUN ADUN Barisan Nasional telah memberikan khidmat yang terbaik untuk kesejahteraan RAKYAT...cuma pencacai pencacai pembangkang nie saja yang sengaja buat buat tak nampak dengan menabur janji dan fitnah 'tahap longkang".

Ucapan aluan dari Pengerusi BN Parlimen Alor Gajah, Datuk Wira Hj Abd Ghafaar bin Atan.

Kepada JENTERA BARISAN NASIONAL Parlimen Alor Gajah ... ayuh kita GEMPUR pembangkang sampai mereka tinggal TULANG...!!! hehehe...
TAHNIAH dari aku ler...!!!

Ermm...siapa pulak kat depan nih...!!! silauu...!!!

psst...CARTA kat Bilik Gerakan sudah CANTIK...so GERAKERJA pun kenalar CANTIK...!!!.kalau pembangkang tak boleh 'GIGIT' dengan propaganda mereka...mungkin mereka akan gunakan PLAN B....iaitu SABO & CAH KETING 'dari dalam' ...!!! ahli ahli BN pernah dengar tu tak...???? kalau pernah dengar...nasihat aku....SENDIRI MAU INGAT ERK...!!!!  ceciter ceciter...!!! 8-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan